Η παρέα μας

αθανασία  Αθανασία Γκανά - Είναι ηθοποιός και βραβευμένη συγγραφέας. Με κάθε ευκαιρία ταξιδεύει στους ομορφότερους προορισμούς.    

 

 

 

potrait a Βερινία Μάνθου –  Αποφοίτησε από τη  Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και διδάσκει ελεύθερο σχέδιο. Της αρέσουν πολύ οι κατασκευές από πηλό και το καλοκαίρι!

 

 

IMG_1839  Παναγιώτα Κουτσογιαννοπούλου, απόφοιτη της Ανωτάτης Αθηνών Αισθητικής και Κοσμηματολογίας. Λατρεύει το μακιγιαζ, και ό,τι έχει σχέση με την ομορφιά. Εισηγήτρια του σεμιναρίου Μακιγιάζ.

 

 

katerina3 Κατερίνα Σιαδά - ¨Μέσα από την πορεία μου ως επαγγελματίας χορεύτρια ήρθα σε επαφή με την yoga πριν από 10 χρόνια. Η συνάντηση αυτή άλλαξε τον τρόπο που προσέγγιζα την κίνηση μέχρι τότε και κατάλαβα ότι μπορώ να δουλεύω σε βάθος και να φέρνω το σώμα ακόμα και σε άκρα χωρίς αυτό να τραυματίζεται ή να εξαντλείται. Μέσα από την αναπνοή και με σωστή ευθυγράμμιση έμαθα να αντιμετωπίζω τον εαυτό μου με σεβασμό, να λειτουργώ πιο συνειδητά και με περισσότερη αγάπη για αυτό που κάνω. Αυτή την εμπειρία θα προσπαθήσω να μεταφέρω στον καθένα από εσάς και όλοι μαζί σαν ομάδα αλλά και ο καθένας σαν μονάδα να κάνει ένα βήμα προς την κατεύθυνση που επιθυμεί.” 

 

Πηνελόπη Μητσακάκη Πηνελόπη- είναι Αρχιτέκτων-Σκηνογράφος-Μουσικοπαιδαγωγός. Pranic Healing, τεχνικές αναπνοής, διαλογισμού, σιωπής και αυτοπαρατήρησης.
Καθοδηγεί Διαλογισμούς, Δημιουργικό Οραματισμό, Σαμάνικα ταξίδια, Δημιουργία Μαντάλα, Τραγουδάει πνευματική μουσική και είναι δασκάλα Yoga και Μουσικοκινητικής σε τμήματα ενηλίκων αλλά και παιδιών.
Έχει παρακολουθήσει και μεταφράσει από τα Αγγλικά, σεμινάρια των Stefan Rippel (Healing Your spine), June Elleni Laine (Ψυχομετρία, Δημιουργία Μαντάλα), Jeniffer Rigby, Don Ramon και Richard Aguayo, Vivian Meijivar, (σαμάνικα ταξίδια, δημιουργικός οραματισμός, ενεργειακός καθαρισμός κλπ).
Είναι μέλος της Οικογένειας του Ουράνιου Τόξου του Ζώντος Φωτός, ομάδας που υπάρχει ανά τον κόσμο και που τα μέλη της, κατασκηνώνουν στη φύση σε μέρη με καθαρή και δυνατή ενέργεια, ανταλλάσοντας θεραπείες και παίζοντας μουσική. Έχει λάβει μέρος στο 10ημερο σεμινάριο σιωπής-διαλογισμού Vipasana.
Επίσης:
• Reiki (USUI SYSTEM OF NATURAL HEALING)
• Παραδοσιακό Ταϋλανδέζικο Μασάζ (σχολή του Watt Paw στην Ταϋλάνδη)
• Τάι Γιόγκα Μασαζ στο Sunshine House
• ενεργό μέλος της Ελληνικής κοινότητας του Art Of Living

 

συλβια     Soapsis! Η ομάδα της Soapsisters μας μαθαίνει τη τέχνη της κηροποιείας. Όποτε έρχεται τα περνάμε καταπληκτικά!

 

 

 κατερίνα Ηλιόριζα, Μαζί με τη Κατερίνα Σαμαρά φτιάχνουμε σαπουνάκια με βάση το ελαιόλαδο, πράσινο σαπούνι, κηραλοιφές, κρέμες σώματος, lip balm!  Και στο τέλος φεύγουμε με δωράκια!

 

 

_MG_7391  Μαρία Μιχαλακοπούλου  -Integrative -Nutrition Health Coach

Η Μαρία επιθυμεί να μας εμπνεύσει και να μας υποστηρίξει να κάνουμε μικρά αλλά σημαντικά βήματα στη ζωή μας προς μια καλύτερη κατάσταση υγείας μέσα από τη διατροφή αλλά όχι μόνο. Η Μαρία έχει λάβει πτυχίο θεραπευτή απότην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, έχοντας σπουδάσει βελονισμό, βότανα και τεχνικές μάλαξης στην Αθήνα και το Tianjin. Είναι επίσης πιστοποιημένη από το Institute for Integrative Nutrition στην Νέα Υόρκη και το American Association of Drugless Practitioners. Η προσέγγιση που ακολουθεί βασίζεται στην βιοατομικότητα (bioindividuality), η οποία σέβεται την διαφορετικότητα των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και αναγκών μας για να είμαστε πιο γεροί, δυνατοί και ευτυχισμένοι.

 

 

P1090664-1   Διαμαντή Ελένη

Η φωνή μέσα από το τηλέφωνο, το πρόσωπο πίσω από το email και τις αναρτήσεις στο facebook. Σπούδασε στην Ελλάδα  Διοίκηση Επιχειρήσεων και μετά συνέχισε στις Aνθρωπιστικές Σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το αγαπημένο της φρούτο είναι το καρπούζι.