Διαλογισμός- Κρυσταλοθεραπεία

energeiako-massage

ΈΝΑ ΤΑΞΊΔΙ ΣΤΗΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ-  Σάββατο 4 Μαρτίου 16.30-18.30 (είσοδος ελεύθερη)

Συνάντηση με τη Shakila Ιωάννα Μπράτη, που θα μας καθοδηγήσει σε ένα εσωτερικό ταξίδι με τη βοήθεια των ήχων από Κρυσταλλικό Μπωλ, Θηβετιανικά Κύμβαλα και Γκονγκ. Ένα ταξίδι που θα μας βοηθήσει να συνδεθούμε με την ενέργεια του Σύμπαντος και τις δονήσεις στου. Η συνάντηση είναι ελεύθερης εισόδου για να γνωριστούμε. Μπορείτε να φέρετε μαζί σας τα αγαπημένα σας ορυκτά, ώστε και αυτά να ενεργοποιηθούν από την υπέροχη επίδραση των ενεργειακών ήχων.

Παράλληλα, στο χώρο θα γίνει μπαζάρ με κρυστάλλους από το Νεπάλ, κρυσταλλικά εκκρεμή και μενταγιόν ορυκτών από την Ινδία.

dialogismos-i-lathos-pepoithisis

Η ζωή και η δόνηση του ορυκτού βασιλείου –  Παρασκευή 16 Μαρτίου 18.30- 20.30 (είσοδος ελεύθερη)

Ελεύθερο σεμινάριο με τη Shakila Ιωάννα Μπράτη, όπου θα μάθουμε για τον ενεργειακό καθαρισμό και την ενεργοποίηση των ορυκτών μας. Στη συνέχεια, θα μας οδηγήσει σε ένα διαλογισμο που παίζει με την κίνηση και την ακινησία, ώστε να αντιληφθούμε μέσα από το σώμα τον τρόπο κίνησης της ενέργειας μέσα στα ορυκτά: ξεκινώντας από την αίσθηση που παίρνουμε από τη δόνηση του ορυκτού, θα οδηγηθούμε στην κίνηση, βιωνοντας και εκφράζοντας την αίσθηση μας προς τα έξω.


8

Shakila Ιωάννα Μπράτη

Το 1987 ξεκίνησε η έρευνα και ενασχόλησή της με την ενέργεια και τη δυναμική των κρυστάλλων, κάτι που την οδήγησε στην επαγγελματική σπουδή της Κρυσταλλοθεραπείας. Από το 1991 εξασκεί επαγγελματικά την Κρυσταλλοθεραπεία, ενώ έχει διδάξει από Κρυσταλλοθεραπεία στο κολλέγιο της NHS και σε διαφορετικές σχολές εναλλακτικών θεραπειών της Ελλάδας. Τα τελευταία χρόνια συνεχίζει την ακαδημαϊκή της δραστηριότητα, διδάσκοντας την τέχνη της Θεραπευτικής Κρυσταλλοθεραπείας στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Είναι Master Teacher Reiki, Master Angelic Reiki και Munay Ki. Είναι κάτοχος πτυχίων στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το Shiatsu, την Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφή, τον Ηλεκτροβελονισμός, τη Ρεφλεξολογία, την Αρωματοθεραπεία, το Spinework, το Light Bimmer, ενώ είναι απόφοιτος της Εσωτέρας Θεραπευτικής και Ψυχοενεργειακής προσέγγισης. Έχει δίπλωμα SRT- Soul Response Therapy, Ηχομασάζ, και Βοτανοθεραπείας. Κατέχει εκπαίδευση Σαμανισμού από διάφορες κουλτούρες του κόσμου, Channeling, και έχει εξειδίκευση σε διαφορετικές τεχνικές θεραπευτικής μασάζ.

Έχει διδάξει Θεατρικό Παιχνίδι σε ομάδες παιδιών προσφύγων από το Ιράκ και έχει φροντίσει ανήλικα παιδιά και εφήβους σε Θιβετιανό ορφανοτροφείο, μέσα από τη συμμετοχή της σε αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας.

Η αγάπη της για τις διαφορετικές κουλτούρες και θεραπευτικές μεθόδους την οδήγησαν σε ταξίδια στην Ινδία, την Ταϋλάνδη, την Αίγυπτο και το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου εξαπλώνει την αγάπη για την αντίστοιχη Ελληνική θεραπευτική παράδοση.

Το 2009 ξεκίνησε τη συγγραφική της καριέρα, με την έκδοση του βιβλίου της «Κρύσταλλοι: Οι δάσκαλοι του φωτός», από τις εκδόσεις Κέδρος.

Αποτελεί σταθερό συνεργάτη και αρθρογράφο σε επιλεγμένες εναλλακτικές εκδόσεις, εφημερίδες και ηλεκτρονικά portals, ενώ συνεργάζεται με εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Έχει οργανώσει και διδάσκει σε ομάδες αυτογνωσίας και είναι ιδρυτής της ομάδας Blossoming Goddess Circle, που διδάσκει την αυτογνωσία χρησιμοποιώντας γνώσεις από παραδόσεις όλου του κόσμου και αποτελεί κυρίαρχο οργανωτή Φεστιβάλ που ενώνουν εναλλακτικούς θεραπευτές, ομιλητές και ερευνητές από την Ελλάδα και τον κόσμο.